Tack!

Vi har tagit emot din förfrågan och kommer att höra av oss dig till.

Vi förenklar ditt företagande!

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge er den bästa möjliga upplevelse. Ni kan läsa mer om vår Integritetspolicy under Integritetspolicy. Genom att trycka på “Godkänn”, går ni med på vår Integritetspolicy och användning av alla cookies. Ni kan dock ändra ert medgivande gradvis under inställningar.

Senast uppdaterat 2021-10-01

GENERELLT

Nord Redovisning AB samlar in och använder dina personuppgifter för att fullgöra, förbättra och anpassa våra åtaganden, produkter och tjänster.

Vi använder också informationen i marknadsföringssyfte för att informera dig om våra produkter och tjänster samt att ge dig uppdaterade guider / utbildning inom vårt verksamhetsområde.

Du kan närsomhelst be oss rätta dina uppgifter, be oss exportera dem, be oss ta bort dig helt från våra databaser eller skicka in klagomål till Datainspektionen gällande Nord Redovisning  AB:s hantering av dina personuppgifter.

Nord Redovisning AB samlar in personuppgifter med stöd av följande rättsliga grunder:

  • Samtycke
  • Fullgörande av avtal

Samtycke används bland annat men inte uteslutande för behandling av personuppgifter kopplat till nyhetsbrev och intresseanmälan.

Fullgörande av avtal stödjer vår personuppgiftsbehandling som är kopplad till tjänst/tjänsterna där du som Kund har ingått avtal med att få en sådan tjänst levererad.

HUR LÄNGE LAGRAR VI DIN PERSONUPPGIFTSDATA?

Nord Redovisning AB lagrar din data så länge det krävs att tillhandahålla tjänsten/tjänsterna eller för att uppfylla det ändamål i vilket data samlades in.

PERSONUPPGIFTSDATA HOS TREDJE PART

För att fullfölja ingångna avtal med dig som Kund så kan vi komma att lämna ut din data till tredje part. Att fullfölja ingångna avtal med dig som kund kan innebära ändamål som att tillhandahålla tjänsten / tjänsterna, marknadsföra tjänsten / tjänsterna men är inte begränsat till det.

Tredje part kan återfinnas inom EU/ESS och utanför detta samarbetsområde. Om tredje part återfinns utanför EU/ESS så vidtas särskilda skyddsåtgärder vid hantering av din data.

INTEGRATIONER AKTIVERADE AV DIG SOM KUND

Nord Redovisning AB tillhandahåller integrationspunkter med olika samarbetspartners för att förbättra upplevelsen tjänsten/tjänsterna.

Dessa integrationspunkter aktiverar du själv som Kund.

För att tillhandahålla dessa integrationer så kan data som kan anses vara privat och känslig delas med dessa samarbetsparter. Det framgår dock vid aktiverandet vilken data vi delar med oss av.

ÖVRIG TILLGÅNG TILL DIN PERSONUPPGIFTSDATA

Myndighetskrav och lagar kan innebära att Nord Redovisning AB måste lämna ut din data.

Slutligen så kommer Nord Redovisning AB lämna ut din data, till dig eller tredje part om det sker på begäran från dig som Kund.

SKYDD AV DATA

Nord Redovisning AB hanterar all data med etablerade säkerhetsstandarder och rutiner för att skydda den mot obehörig åtkomst, ändring, spridning och förstörelse.

COOKIES

En cookie är information som en webbplats lagrar på en besökares dator och att besökarens webbläsare ger till webbplatsen varje gång besökaren återkommer till webbplatsen. Nord Redovisning AB använder cookies för att identifiera och spåra besökare, deras användning av Nord Redovisning AB hemsida och deras inställningar. Nord Redovisning AB besökare som inte vill att cookies placeras på sin dator bör ställa in sina webbläsare att vägra cookies innan de använder Nord Redovisning AB webbplatser, med nackdelen att vissa funktioner på Nord Redovisning AB webbplatser kanske inte fungerar korrekt med denna inställning.

KONTAKT OCH PERSONUPPGIFTSANSVARIG

Nord Redovisning AB (559240-2068) är personuppgiftsansvarig. Nord Redovisning AB bestämmer för vilka ändamål uppgifterna ska behandlas och hur behandlingen ska gå till. För frågor gällande vår datahantering, vänligen kontakta info@nordredovisning.com

ÄNDRINGAR OCH TILLÄGG TILL INTEGRITETSPOLICYN

Denna integritetspolicy kan komma att ändras i framtiden om exempelvis förändringar eller lagändringar sker. Vi rekommenderar därför att du regelbundet läser våra villkor för att kunna hålla dig uppdaterad och ta del av den senaste versionen.

Slide background

En personlig digital redovisningsbyrå.
Anpassad för dig som företagare.
Fast pris från 595 kr/mån

Nord Redovisning AB är en modern och personlig digital redovisningsbyrå som erbjuder en helhetslösning för dig som företagare.

Fast pris från 595 kr/mån, utan bindningstid, får du bokföring, lönehantering, fakturering och massor av annat.

Självklart finns vi alltid nära tillhands med rådgivning och står bakom er i svåra ekonomiska frågor och funderingar.

Ett helt nytt och modernt sätt att hantera sin bokföring

Du skapar och skickar fakturor när du vill i appen eller på webben.

Du lämnar allt material till redovisningsbyrån via appen

Du kan direkt kommunicerar med din personliga redovisningskonsult i appen

Redovisningsbyrån bokför underlaget

Med smarta bankkopplingar mot Handelsbanken, SEB och Nordea betalar du dina leverantörsfakturor, löner och moms i mobilen.

Du får återrapportering direkt i appen i form av ekonomiöversikt och rapporter

Fast pris på din redovisning

Fast pris på din redovisning

Small

kr 695,-
  • Löpande bokföring
  • Momsdeklaration
  • 1 lön per mån
  • Arbetsgivardeklaration
  • Obegränsat antal verifikationer

Medium

kr 1195,-
  • Löpande bokföring
  • Momsdeklaration
  • 1 lön per mån
  • Arbetsgivardeklaration
  • Obegränsat antal verifikationer
  • Bokslut
  • Årsredovisning/Årsbokslut
  • Inkomstdeklaration 2
  • En K10

Large

kr 1995,-
  • Löpande bokföring
  • Momsdeklaration
  • 1 lön per mån
  • Arbetsgivardeklaration
  • Obegränsat antal verifikationer
  • Bokslut
  • Årsredovisning/Årsbokslut
  • Inkomstdeklaration 2
  • En K10
  • Rådgivning

Small

kr 1295,-
  • Löpande bokföring
  • Momsdeklaration
  • 1 lön per mån
  • Arbetsgivardeklaration
  • Obegränsat antal verifikationer

Medium

kr 3495,-
  • Löpande bokföring
  • Momsdeklaration
  • 1 lön per mån
  • Arbetsgivardeklaration
  • Obegränsat antal verifikationer
  • Bokslut
  • Årsredovisning/Årsbokslut
  • Inkomstdeklaration 2
  • En K10

Large

kr 3495,-
  • Löpande bokföring
  • Momsdeklaration
  • 1 lön per mån
  • Arbetsgivardeklaration
  • Obegränsat antal verifikationer
  • Bokslut
  • Årsredovisning/Årsbokslut
  • Inkomstdeklaration 2
  • En K10
  • Rådgivning

Small

kr 3995,-
  • Löpande bokföring
  • Momsdeklaration
  • 1 lön per mån
  • Arbetsgivardeklaration
  • Obegränsat antal verifikationer

Medium

kr 4995,-
  • Löpande bokföring
  • Momsdeklaration
  • 1 lön per mån
  • Arbetsgivardeklaration
  • Obegränsat antal verifikationer
  • Bokslut
  • Årsredovisning/Årsbokslut
  • Inkomstdeklaration 2
  • En K10

Large

kr 6995,-
  • Löpande bokföring
  • Momsdeklaration
  • 1 lön per mån
  • Arbetsgivardeklaration
  • Obegränsat antal verifikationer
  • Bokslut
  • Årsredovisning/Årsbokslut
  • Inkomstdeklaration 2
  • En K10
  • Rådgivning

Läs mer om hur det fungerar

En vanlig månad som kund hos Nord Redovisning AB

ANPASSAD REDOVISNING FÖR KONSULTER

Driver du eller funderar du på att starta en konsultverksamhet?

ANPASSAD REDOVISNING FÖR Bostadsrättsförening

Med Nord Redovisning AB får du ett skräddarsytt, branschanpassat koncept som förenklar och effektiviserar vardagen för dig som driver din varsamhet. Digital redovisning till ett fast månadspris.

ANPASSAD REDOVISNING FÖR BYGGFÖRETAG

Driver du eller funderar du på att starta ett byggföretag?

ANPASSAD REDOVISNING FÖR BILVERKSAMHET

Driver du eller funderar du på att starta en bilverksamhet?

ANPASSAD REDOVISNING FÖR CAFÉ OCH RESTAURANG

Driver du eller funderar du på att starta ett café eller en restaurang?

ANPASSAD REDOVISNING FÖR FRISÖRER

Driver du eller funderar du på att starta en frisörsalong?

ANPASSAD REDOVISNING FÖR MASSÖRER

D Läs mer river du eller funderar du på att starta en massagesalong?

ANPASSAD REDOVISNING FÖR HUDTERAPEUTER

Driver du eller funderar du på att starta en hudvårdsalong?

Nord Redovisningbyrå AB i framkant

Att samarbeta med en Björn Lundén-Certifierad Redovisningsbyrå betyder att du har stöd från en kompetent redovisningsbyrå som ligger i framkant när det gäller såväl programvara samt att vara uppdaterad på de senaste skatte- och redovisningsreglerna.

Certifierad Redovisningsbyrå sedan 2016

Som Digitaliserad Byrå visar vi kunder och potentiella kunder att är en redovisningsbyrå som ligger i framkant när det gäller digitala programlösningar och effektiva arbetsflöden till fasta priser.

Utmärkelsen Digitaliserad Byrå 3 år i rad

Nord Redovisning AB arbetar enligt gällande branschstandard, Rex - Svensk standard för redovisningsuppdrag. Rex baseras på nordiska principer för redovisningstjänster och ersätter från januari 2018 den tidigare Reko-standarden. Rex tillämpas för att skapa hög kvalitet i uppdragen enligt konceptet "rätt från början".

Vi bidrar till en bättre miljö