Tack!

Vi har tagit emot din förfrågan och kommer att höra av oss dig till.

Vi förenklar ditt företagande!

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge er den bästa möjliga upplevelse. Ni kan läsa mer om vår Integritetspolicy under Integritetspolicy. Genom att trycka på “Godkänn”, går ni med på vår Integritetspolicy och användning av alla cookies. Ni kan dock ändra ert medgivande gradvis under inställningar.

Senast uppdaterat 2021-10-01

GENERELLT

Nord Redovisning AB samlar in och använder dina personuppgifter för att fullgöra, förbättra och anpassa våra åtaganden, produkter och tjänster.

Vi använder också informationen i marknadsföringssyfte för att informera dig om våra produkter och tjänster samt att ge dig uppdaterade guider / utbildning inom vårt verksamhetsområde.

Du kan närsomhelst be oss rätta dina uppgifter, be oss exportera dem, be oss ta bort dig helt från våra databaser eller skicka in klagomål till Datainspektionen gällande Nord Redovisning  AB:s hantering av dina personuppgifter.

Nord Redovisning AB samlar in personuppgifter med stöd av följande rättsliga grunder:

  • Samtycke
  • Fullgörande av avtal

Samtycke används bland annat men inte uteslutande för behandling av personuppgifter kopplat till nyhetsbrev och intresseanmälan.

Fullgörande av avtal stödjer vår personuppgiftsbehandling som är kopplad till tjänst/tjänsterna där du som Kund har ingått avtal med att få en sådan tjänst levererad.

HUR LÄNGE LAGRAR VI DIN PERSONUPPGIFTSDATA?

Nord Redovisning AB lagrar din data så länge det krävs att tillhandahålla tjänsten/tjänsterna eller för att uppfylla det ändamål i vilket data samlades in.

PERSONUPPGIFTSDATA HOS TREDJE PART

För att fullfölja ingångna avtal med dig som Kund så kan vi komma att lämna ut din data till tredje part. Att fullfölja ingångna avtal med dig som kund kan innebära ändamål som att tillhandahålla tjänsten / tjänsterna, marknadsföra tjänsten / tjänsterna men är inte begränsat till det.

Tredje part kan återfinnas inom EU/ESS och utanför detta samarbetsområde. Om tredje part återfinns utanför EU/ESS så vidtas särskilda skyddsåtgärder vid hantering av din data.

INTEGRATIONER AKTIVERADE AV DIG SOM KUND

Nord Redovisning AB tillhandahåller integrationspunkter med olika samarbetspartners för att förbättra upplevelsen tjänsten/tjänsterna.

Dessa integrationspunkter aktiverar du själv som Kund.

För att tillhandahålla dessa integrationer så kan data som kan anses vara privat och känslig delas med dessa samarbetsparter. Det framgår dock vid aktiverandet vilken data vi delar med oss av.

ÖVRIG TILLGÅNG TILL DIN PERSONUPPGIFTSDATA

Myndighetskrav och lagar kan innebära att Nord Redovisning AB måste lämna ut din data.

Slutligen så kommer Nord Redovisning AB lämna ut din data, till dig eller tredje part om det sker på begäran från dig som Kund.

SKYDD AV DATA

Nord Redovisning AB hanterar all data med etablerade säkerhetsstandarder och rutiner för att skydda den mot obehörig åtkomst, ändring, spridning och förstörelse.

COOKIES

En cookie är information som en webbplats lagrar på en besökares dator och att besökarens webbläsare ger till webbplatsen varje gång besökaren återkommer till webbplatsen. Nord Redovisning AB använder cookies för att identifiera och spåra besökare, deras användning av Nord Redovisning AB hemsida och deras inställningar. Nord Redovisning AB besökare som inte vill att cookies placeras på sin dator bör ställa in sina webbläsare att vägra cookies innan de använder Nord Redovisning AB webbplatser, med nackdelen att vissa funktioner på Nord Redovisning AB webbplatser kanske inte fungerar korrekt med denna inställning.

KONTAKT OCH PERSONUPPGIFTSANSVARIG

Nord Redovisning AB (559240-2068) är personuppgiftsansvarig. Nord Redovisning AB bestämmer för vilka ändamål uppgifterna ska behandlas och hur behandlingen ska gå till. För frågor gällande vår datahantering, vänligen kontakta info@nordredovisning.com

ÄNDRINGAR OCH TILLÄGG TILL INTEGRITETSPOLICYN

Denna integritetspolicy kan komma att ändras i framtiden om exempelvis förändringar eller lagändringar sker. Vi rekommenderar därför att du regelbundet läser våra villkor för att kunna hålla dig uppdaterad och ta del av den senaste versionen.

ANPASSAD REDOVISNING FÖR BILVERKSAMHET

Driver du eller funderar du på att starta en bilverksamhet?

ANPASSAD REDOVISNING FÖR BILVERKSAMHET

Automatisk fakturahantering

Leverantörsfakturor skickas in via en unikt angiven fakturaadress direkt till vårt system. Du godkänner och vi på Nord Redovisning AB registrerar dina fakturor som sedan är färdiga att betalas.

Försäljning/Kassasystem

Ambitionen är att integrera ert kassasystem mot oss för att till 100% automatisera försäljningen. Har vi inte möjlighet att integrera kassasystemet kan de flesta system exportera SIE-filer som skickas till oss. Om den möjligheten inte finns fotas z-rapporten via vår app.

Kvittohantering

Kvitton skickas in till oss via Nord Redovisning AB app.

Personal, schemaläggning och lönehantering

Schemaläggning, personalliggare och lönehantering rekommenderar vi starkt att du hanterar hantera i samarbete med Personalkollen. Systemet ger dig en röd tråd från instämpling till avstämning mot schema. Medarbetarna får sina lönespecifikationer och vi kan alltid logga in och ladda ner väsentliga dokument för din bokföring.

Årliga tjänster

Årliga tjänster är de tjänster som utförs en gång per år för ditt företag. I Nord Redovisning AB redovisningspaket ingår samtliga årliga tjänster i form av bokslut, årsredovisning, bolagsdeklaration samt K10:an.

Fast pris på din redovisning

Fast pris på din redovisning

Small

kr 695,-
  • Löpande bokföring
  • Dagskassehantering
  • Momsdeklaration
  • 1 lön per mån
  • Arbetsgivardeklaration
  • Obegränsat antal verifikationer

Medium

kr 1195,-
  • Löpande bokföring
  • Dagskassehantering
  • Momsdeklaration
  • 1 lön per mån
  • Arbetsgivardeklaration
  • Obegränsat antal verifikationer
  • Bokslut
  • Årsredovisning/Årsbokslut
  • Inkomstdeklaration 2
  • En K10

Large

kr 1995,-
  • Löpande bokföring
  • Dagskassehantering
  • Momsdeklaration
  • 1 lön per mån
  • Arbetsgivardeklaration
  • Obegränsat antal verifikationer
  • Bokslut
  • Årsredovisning/Årsbokslut
  • Inkomstdeklaration 2
  • En K10
  • Schemaläggningssystem (Personalkollen)
  • Personalliggare (Personalkollen)

Small

kr 1295,-
  • Löpande bokföring
  • Dagskassehantering
  • Momsdeklaration
  • 1 lön per mån
  • Arbetsgivardeklaration
  • Obegränsat antal verifikationer

Medium

kr 3495,-
  • Löpande bokföring
  • Dagskassehantering
  • Momsdeklaration
  • 1 lön per mån
  • Arbetsgivardeklaration
  • Obegränsat antal verifikationer
  • Bokslut
  • Årsredovisning/Årsbokslut
  • Inkomstdeklaration 2
  • En K10

Large

kr 3495,-
  • Löpande bokföring
  • Dagskassehantering
  • Momsdeklaration
  • 1 lön per mån
  • Arbetsgivardeklaration
  • Obegränsat antal verifikationer
  • Bokslut
  • Årsredovisning/Årsbokslut
  • Inkomstdeklaration 2
  • En K10
  • Schemaläggningssystem (Personalkollen)
  • Personalliggare (Personalkollen)

Small

kr 3995,-
  • Löpande bokföring
  • Dagskassehantering
  • Momsdeklaration
  • 1 lön per mån
  • Arbetsgivardeklaration
  • Obegränsat antal verifikationer

Medium

kr 4995,-
  • Löpande bokföring
  • Dagskassehantering
  • Momsdeklaration
  • 1 lön per mån
  • Arbetsgivardeklaration
  • Obegränsat antal verifikationer
  • Bokslut
  • Årsredovisning/Årsbokslut
  • Inkomstdeklaration 2
  • En K10

Large

kr 6995,-
  • Löpande bokföring
  • Dagskassehantering
  • Momsdeklaration
  • 1 lön per mån
  • Arbetsgivardeklaration
  • Obegränsat antal verifikationer
  • Bokslut
  • Årsredovisning/Årsbokslut
  • Inkomstdeklaration 2
  • En K10
  • Schemaläggningssystem (Personalkollen)
  • Personalliggare (Personalkollen)

Anmäl intresse

Fast pris från 695 kr/mån